Met huis statussen kun je de HomeWizard Link vertellen wat de huidige status van je huis is. Er zijn vier verschillende huis statussen:

• Iemand Thuis

• Iedereen Afwezig

• Slaapstand

• Vakantiestand

Wat kan ik doen met huis statussen

Huisstatussen vormen de basis voor het automatiseren van uw woning. Je kunt HomeWizard Link vertellen om je lichten in te schakelen wanneer het donker is en de thuisstatus 'Iemand Thuis' actief is, of je kunt 's nachts wat verlichting laten branden als je niet thuis bent om inbrekers af te schrikken.

Zie meer informatie over automatisering op Automatisering

Het is mogelijk om te schakelen tussen de thuisstatus 'Iemand Thuis' en 'Iedereen weg' op basis van uw locatie.

Zie meer informatie over schakelen op basis van locatie in Locatie bewust

Huis statussen veranderen

Huis statussen veranderen is eenvoudig met deze stappen:

1. Open de 'HomeWizard app'
  2. Ga naar  Mijn Huis' tab at the bottom right of the screen. (automatically when opening the app
  3. Klik op de ‘Huis status’ -icon in het midden van de navigatiebalk aan de bovenkant van het scherm.
    • Kies de huist status die u wilt activeren
      • Er zijn vier verschillende huis statussen
        • Iemand Thuis
        • Iedereen Afwezig
        • Slaapstand
        • Vakantiestand
    • De huis status waarvan het gevuld is, is de huis status die momenteel actief is. Bijvoorbeeld:
      • Huis status actief 'Iemand Thuis
      • Huis status inactief 'Iemand Thuis'