Naam huis is een naam die u aan de HomeWizard Link kunt geven. De naam wordt gebruikt om hulpcontacten te informeren als er een alarmering is opgetreden. Het is dus belangrijk dat u uw huis een herkenbare naam geeft. Een goede naam zou zijn ‘Familie Jansen’ of ‘Rob & Karen’.

Hoe geef ik mijn huis een naam?

You can name your house with the following steps:

1. Open de  'HomeWizard Link' app
  2. Ga naar de  'Mijn huis' tab rechts onderaan het scherm. ( automatisch al bij het openen van de app )
  3. Navigeer naar 'Huis instellingen' door op het tandwiel icoon te tikken
    • Druk op de 'Pijltje' achter het plaatje
      • Tik op de 'naam' om de naam te veranderen.