Met Location aware kunt u automatisch de thuismodus wijzigen op basis van de locatie van uw telefoon. Wanneer de laatste persoon zich op meer dan 100 meter van uw huis bevindt, wordt de thuisstaat 'iedereen weg' geactiveerd, wanneer de eerste persoon dichterbij komt en een deur opent, wordt de thuisstaat 'iemand thuis' geactiveerd.

Afhankelijk van welke smartphone je gebruikt en werk na minimaal 100 meter van uw instelde thuis locatie

Setup locatie bewust

U kunt locatie bewust als volgt inschakelen:

1. Open de 'HomeWizard link'-app.
  2. Ga naar het tabblad 'Gebruikers' rechtsonder op het scherm.
  3. Selecteer 'Location Bewust
    • Schakel locatie bewust aan om deze feature aan te zetten

Gebruik van locatie bewustzijn met meerdere familieleden

• Als meerdere gebruikers er gebruik van wil maken, moet iedereen het een eigen account activeren  op zijn / haar smartphone.
  • Wanneer de laatste gebruiker de deur uitgaat, verandert de status van  'iemand thuis'. naar 'iedereen weg' , Je wordt op de hoogte gesteld in de volgende situaties: wanneer je weggaat, wanneer andere mensen vertrekken, wanneer ramen / deuren nog open zijn bij de laatste persoon het huis heeft verlaten.
  • Elk gebruiker moet zijn  de link is geïnstalleerd hebben op je toestel, anders werkt Locatie bewust zijn niet.

Locatie & privacy

Uw privacy is belangrijk voor ons. Daarom hebben we de HomeWizard Link-app zodanig geconstrueerd dat uw locatie niet met ons wordt gedeeld en niet continu wordt bewaakt door de app (zelfs de app weet uw exacte locatie niet, alleen uw telefoon). Alleen de link weet of u thuis bent, binnen bereik (100 meter van uw huis) of weg gaat, maar uw exacte locatie wordt nooit opgeslagen of verzameld