Een HomeWizard-account is een universeel account voor alle producten en services die HomeWizard aanbiedt. Het wordt gebruikt om verbinding te maken met een koppeling, maar kan ook worden gebruikt met andere producten, zoals de HomeWizard-camera's, HomeWizard Lite, HomeWizard Link en HomeWizard Cleaner. Bovendien kunt u het gebruiken om in te loggen op de HomeWizard-website.

Waar kan ik mijn HomeWizard account vinden?

In de HomeWizard Link-app kunt u zien welk e-mailadres u hebt gebruikt om een HomeWizard-account in te stellen. U kunt de volgende stappen doorlopen:

1. Open de  'HomeWizard link' app.
  2. Ga naar  'Information' rechtsonderdaan het scherm.
  3. Selecteer  ’Account’.
    • Bij Gebruikersnaam kunt u het e-mailadres zien die u gebruikt.
    • Bij HomeWizard Link kunt u zien welke HomeWizard Link ID u gebruikt.

Wachtwoord aanpassen

U kunt uw wachtwoord eenvoudig opnieuw instellen/aanpassen op de HomeWizard-website. Maar vergeet niet dat u ook het wachtwoord van HomeWizard-producten (apps), zoals de HomeWizard, HomeWizard Camera's, HomeWizard Lite, HomeWizard Link en HomeWizard Cleaner ook wijzigt.

1. Open een webbrowser.
  2. Ga naar de website www.homewizard.com
  3. Druk op Inloggen' rechtsboven in de webbrowser.
    • Op een smartphone of tablet, hangt af van de grootte van het scherm. “ACCOUNT” is in de  linker bovenhoek onder 'MENU' van de web browser.
  4. U bevindt zich in het inlogscherm.
    • Voer uw e-mailadres en wachtwoord van uw HomeWIzard online-account in en druk vervolgens op '   Inloggen  '.
      • Wanneer u het wachtwoord niet meer weet, druk op 'Wachtwoord vergeten?' U ontvangt hierna een e-mail om uw wachtwoord te wijzigen.
    • U komt binnen in het 'Mijn dashboard'-scherm en direct onder het tabblad 'Persoonsgegevens'.
    • Selecteer onder contactinformatie "Wachtwoord wijzigen" om uw wachtwoord te wijzigen.
      • Activeer "wijzig wachtwoord" en geef dan het 'Huidige wachtwoord ' op. Voer 'Nieuw wachtwoord' in en 'Bevestig nieuw wachtwoord'.
      • Druk op '   Opslaan  ' om het nieuwe wachtwoord van uw HomeWizard Online-account op te slaan.
  5. Het wachtwoord van uw HomeWizard Online-account is nu gewijzigd. Nu kunt u inloggen met het aangepaste wachtwoord bij alle HomeWizard apps en diensten.