Het is mogelijk om meerdere gebruikers aan de link toe te voegen. Op deze manier kunnen alle gezinsleden bij u thuis die een smartphone hebben, de HomeWizard-link besturen. Een gebruiker is gekoppeld aan uw persoonlijke e-mailadres.

Tip!
Als je een nieuwe gebruiker aan de link wilt toevoegen, zorg er dan voor dat ze zich aanmelden met hun eigen e-mailadres.

Aantal gebruiker zien

U kunt gebruikers zien in de 'thuisinstellingen'.

1. Open de  'HomeWizard link' app
  2. Ga naar  'Mijn huis' tabblad rechtsonder op het scherm. (automatisch bij openen app)
  3. Navigeer 'Huisinstellingen' door op het tandwielpictogram te tikken.
  4. Druk "Gebruikers" om het aantal gebruikers te bekijken.
    • Druk op de gewenste gebruiker om de accountnaam en het e-mailadres weer te geven waarmee ze hebben geregistreerd.