Met de kleurenlamp kun je zelf de kleur en kleur temperatuur kiezen die het beste bij jouw stemming past. Voordat u de kleurenled lamp kunt gebruiken, moet u deze aan de link toegevoegd worden. Deze pagina beschrijft de interactie en instelling van de volgende kleurenlamp;

Belangrijk

Als je een witte lamp hebt gekocht, ga dan naar deze pagina

De kleur led lamp toevoegen aan de link

Voordatje de kleuren led lamp wil toevoegen aan de link. Houd dan rekening mee met het volgende:

• Één tegelijk

U kunt slechts één kleurlamp tegelijk toevoegen. Het toevoegen van meerdere lampen tegelijk kan ongewenst gedrag vertonen.

• Schakel de stroom nog niet in

U kunt de lamp in een fitting installeren, maar deze nog niet inschakelen. Maak je geen zorgen als je dit per ongeluk heb gedaan. Zorg ervoor dat de stroom wordt uitgeschakeld voordat u de procedure start.

• Gebruik geen dimmer

De  connected kleuren LED lampen kunnen niet in combinatie met een bestande (wand)dimmer worden gebruikt. In combinatie met een gewone (wand)schakelaar is dit geen probleem.

De volgende stappen wordt uitgelegd hoe u de lamp in de HomeWizard Link app toegevoegd kan worden:

1. Open de 'HomeWizard link' app.
  2. Ga naar het tabblad  'Mijn huis' rechtsonder aan op het scherm. (Wordt automatische geopend bij het openen van de app)
  3. Ga in de app naar de 'Huisinstellingen'  door op het tandwiel pictogram in de rechterbovenhoek te klikken.
  4. Selecteer 'Apparaat toevoegen'
  5. U bevindt zich in het scherm 'Apparaat toevoegen'.
    • Selecteer Kleuren LED lamp’ om een kleurenlamp toe te voegen.
    • Als je goed voorbereid bent, drukt u op 'Volgende' om de koppeling te starten.
      • Schakel nu de lamp in. De lamp knippert kort als deze is gekoppeld is aan de link.
        • Volg de verdere instructies op de app.
  1. Gefeliciteerd, je hebt een kleuren led lamp toegevoegd aan de HomeWizard link.

De kleuren led lamp bedienen

Na het koppelen is het mogelijk om de kleurenlamp te gebruiken.

1. Open de  'HomeWizard app'
  2. Klik onderaan het scherm op Bedienen’.
  3. U bevindt zich in het 'Bedienen' scherm. Zoek de kleurenlamp in de toegewezen kamer.
    • Druk eenmaal op de 'tegel’ om de kleurenlamp ‘AAN’ of ‘UIT’ te zetten.
    • Lang ingedrukt op de tegel’’ om naar het ‘Bediening’ -venster te gaan.
      • U bevindt zich in de ‘Bediening’ -venster van de kleurenlamp;
        • Druk op 'Wit' op de wit tinten te veranderen.
          • Gebruik het 'veld' om de gewenste wit tinten te veranderen van koud of warm -wit licht.
          • Schuif naar link of rechts om de sterkte van het licht aan te passen.
        • Druk op  “Kleur” om de kleur te veranderen
          • Gebruik het 'veld' om de gewenste kleur te kiezen.
          • Schuif naar link of rechts om de sterkte van het licht aan te passen.
        • Druk op  'Geschiedenis' om de geschiedenis van de kleurenlamp te bekijken.