Met favorieten hebt u snel toegang tot de apparaten en scènes die u het meest gebruikt. Elk nieuw apparaat of elke nieuwe scène wordt automatisch aan uw favorieten toegevoegd, maar u kunt dit naar eigen voorkeur wijzigen.

Favorieten weergeven

Standaard wordt het 'Bedienen' tabblad geopend met uw favorieten. Als u een andere ruimte hebt geselecteerd, kunt u als volgt terugkeren naar uw favorieten:

1. Open de  'HomeWizard app'
  2. Klik onderaan het scherm op Bedienen’.
  3. Druk op  'Kamer' icon in de linkerbovenhoek.
    • Druk vervolgens op 'Favorieten' onderaan de lijst.

Favoriet instellen voor een apparaat

Standaard is elke lamp ingesteld als favoriet. Als u dit wilt wijzigen, gaat u als volgt te werk:

1. Open the  'HomeWizard app'
  2. Klik onderaan het scherm op Bedienen’.
  3. Houd de 'Tegel' van het apparaat lang ingedrukt.
  4. Druk op 'Apparaatinstellingen'  (tandwielpictogram) in de rechterbovenhoek van het scherm.
    • Zet de 'Favorieten'-instelling van het apparaat aan of uit.

Favoriet instellen voor een scène

Standaard is elke scène ingesteld als favoriet. Als u dit wilt wijzigen, gaat u als volgt te werk:

1. Open the  'HomeWizard app'
  2. Klik onderaan het scherm op Bedienen’.
  3. Houd de 'Tegel' van de scene lang ingedrukt.
  4. Druk op 'scene instellingen'  (tandwielpictogram) in de rechterbovenhoek van het scherm.
    • Zet de 'Favorieten'-instelling van de scene aan of uit.