Wilt u meerdere verlichtingen of schakelaars tegelijkertijd en eenvoudig en snel kunnen bedienen? Dan is het gebruik van scènes de methode voor de link. In een scène bepaalt u zelf welke lampjes of welke stand verandert. Een scène kan alleen per kamer worden gemaakt.

TIP

Een scène in de woonkamer kan bijvoorbeeld zijn: films kijken, eten, alle lichten aan. Deze keuze is eindeloos.

Op deze manier kunt u meerdere scènes voor elke kamer maken. Nadat u de gewenste scène hebt gemaakt, worden na een druk op de scene ingeschakeld. De ingestelde verlichting of schakelaars worden dan ingeschakeld.

Hoe voeg ik scènes toe in een kamer?

1. Open de  'HomeWizard app'
  2. Klik onderaan het scherm op Bedienen’.
  3. Druk op  'Kamer' icon in de linkerbovenhoek.
  4. Druk op de gewenste 'kamer' waar je de scene wil maken
    • Het is niet mogelijk om scènes in favorieten te maken, maar scènes kan later toegevoegd worden in favorieten.
  5. Veeg omlaag op het hoofdscherm.
  6. De knop ‘'maak scène ' verschijnt op het scherm. Druk vervolgens op 'maak scène' om verder te gaan.
  7. U bevindt zich in het scherm "Nieuwe scène
    • Naam: Selecteer 'Scene naam' om een naam te geven voor de scène die u wilt creëren.
    • Pictogram: selecteer het 'pictogram' om het pictogram voor de gewenste scène te wijzigen.
    • Favoriet: Schakel of je deze scène in favorieten wilt toevoegen.
      • Selecteer de apparaten in de kamer waarvan jij de scene wil maken.
      • De opties variëren per apparaat. Maar over het algemeen is de keuze;
        • Geen actie
        • Uit
        • Aan (dimstand, witte kleur, kleur instellen)
      • Druk op 'Bewaar' om je nieuwe scène op te slaan.
  8. Gefeliciteerd, de scènes worden nu toegevoegd aan de kamer.