De Princess Robot Vacuum Deluxe kan in de HomeWizard Link-app worden geïntegreerd. Op deze manier kan de stofzuiger aan het werk gaan op het moment dat de homestatus op 'iedereen is afwezig' staat.

Over de Princess Robot vacuum Deluxe

Princess Deluxe Robotstofzuiger al een robotstofzuiger die vloeren reinigt. Deze intelligente stofzuiger kan worden gestart met een druk op de knop of met de gratis app (HomeWizard-cleaner).

Princess Robot vacuum Deluxe aan de link toevoegen

Voordat je dit robot stofzuiger aan de Link toevoegt, moet je het volgende in acht nemen:

• Al geïnstalleerd
Voordat u de princess robot vacuum delete wil gebruiken aan de link, Moet de stofzuiger reeds geïnstalleerd zijn met de HomeWizard cleaner app.

De volgende stappen leggen uit hoe u de Princess Robot vacuum deluxe kunt toevoegen als een integratie in de HomeWizard Link-app:

1. Open de  'HomeWizard link app'
  2. Ga naar het tabblad  'Mijn huis' rechtsonder aan op het scherm. (Wordt automatische geopend bij het openen van de app)
  3. Ga in de app naar de 'Huisinstellingen'  door op het tandwiel pictogram in de rechterbovenhoek te klikken.
  4. Selecteer  ’Integraties'
  5. Je bent in de  'Integraties' scherm
    • Selecteer 'Princess Robot vacuum deluxe’ Om de integratie te starten
      • Selecteer  ‘Connect Princess Robot vacuum deluxe’ het verwijst je naar de website link.
        • Voer uw 'e-mailadres' en 'wachtwoord' van uw HomeWizard-account in en selecteer vervolgens ‘Log in’ .
          • Geef toegang door te selecteren op 'Authorise'
        • Een scherm zal laten dat koppelen gelukt is. U kunt het webvenster veilig sluiten en terugkeren naar de HomeWizard-link app.
  6. Gefeliciteerd, je hebt een Princess Robot vacuum deluxe toegevoegd als een integratie in de HomeWizard-link. Een tegel is toegevoegd aan het tabblad bedienen en u kunt de Stofzuiger in- of uitschakelen of naar de  HomeWizard cleaner app toe te gaan.

De Princess Robot vacuum deluxe bedienen in de Homewizard Link app

Eenmaal toegevoegd, is het mogelijk om de robotstofzuiger te bedienen.

1. Open de  'HomeWizard link app'
  2. Klik onderaan het scherm op Bedienen’.
  3. U bevindt zich nu in het 'Bedienen' -scherm en zoek de robotstofzuiger in de toegevoegde kamer.
    • Lang ingedrukt op de tegel’’ van de stofzuiger om naar het ‘Bediening’ -venster te gaan.
      • U bevindt zich in de 'Bediening' -venster van de stofzuiger;
        • Druk op 'AAN' om de robot stofzuiger aan te zetten.
        • Druk op 'UIT' om de robot stofzuiger in het dockingstation te zetten.
        • Druk op  Apparaatinstelling’ om de naam, icon, kamer of automatiseren  te veranderen.
        • Druk op 'Ga naar HomeWizard Cleaner app' om direct naar de HomeWizard Cleaner app te gaan.