Met integratie kunt u de Smart Switch toevoegen aan de Link. Dan wordt je SmartSwitch een deel van je automatisering.

Over de SmartSwitch

De Smart Switch is een eenvoudige oplossing voor het bedienen van verlichting en gordijnen. Dit product is eenvoudig te installeren en gebruiksvriendelijk met de HomeWizard Lite-app. De Smart Switch kan alleen verzenden (433Mhz) en kan worden uitgebreid met verschillende ontvangers.

De SmartSwitch aan de link toevoegen

Voordat je dit SmartSwith aan de Link toevoegt, moet je het volgende in acht nemen:

• Al geïnstalleerd
Voordat u de SmartSwitch wil gebruiken aan de link, Moet de SmartSwitch reeds geïnstalleerd zijn met de HomeWizard lite app.

De volgende stappen leggen uit hoe u de SmartSwitch kunt toevoegen als een integratie in de HomeWizard Link-app:

1. Open de  'HomeWizard link app'
  2. Ga naar het tabblad  'Mijn huis' rechtsonder aan op het scherm. (Wordt automatische geopend bij het openen van de app)
  3. Ga in de app naar de 'Huisinstellingen'  door op het tandwiel pictogram in de rechterbovenhoek te klikken.
  4. Selecteer  ’Integraties'
  5. Je bent in de  'Integraties' scherm
    • Selecteer  'SmartSwitch’ Om de integratie te starten
      • Selecteer SmartSwitch’ het verwijst je naar de website link.
        • Voer uw 'e-mailadres' en 'wachtwoord' van uw HomeWizard-account in en selecteer vervolgens ‘Log in’ .
          • Geef toegang door te selecteren op 'Authorise'
        • Een scherm zal laten dat koppelen gelukt is. U kunt het webvenster veilig sluiten en terugkeren naar de HomeWizard-link-app.
  6. Gefeliciteerd, je hebt een SmartSwitch toegevoegd als een integratie in de HomeWizard-link. Een tegel is toegevoegd aan het tabblad bedienen en u kunt de SmartSwitch in- of uitschakelen of naar de app HomeWizard lite toe gaan.

De SmartSwitch bedienen in de Homewizard Link app

Eenmaal toegevoegd, is het mogelijk om de SmartSwitch te bedienen.

1. Open de  'HomeWizard link app'
  2. Klik onderaan het scherm op Bedienen’.
  3. U bevindt zich nu in het 'Bedienen' -scherm en zoek de SmartSwitch in de toegevoegde kamer.
    • Lang ingedrukt op de ‘tegel’’ van de SmartSwitch om naar het ‘Bediening’ -venster te gaan.
      • U bevindt zich in de 'Bediening' -venster van de SmartSwitch;
        • Druk op 'AAN' om de Smart Switch aan te zetten.
        • Druk op 'UIT' om de Smart Switch uit te schakelen..
        • Druk op  Apparaatinstelling’ om de naam, icon, of kamer  te veranderen.
        • Druk op 'Ga naar HomeWizard Lite app' om direct naar de  HomeWizard lite-app te gaan.