Met integratie kan u camera's toevoegen aan de 'link'. Dan kunt u de meest recente schermafbeelding van uw camera's bekijken op de HomeWizard-link.

Over Cameras

De HomeWizard Camera app is gemaakt om uw huis veilig en moeiteloos te monitoren en door opnamen te navigeren. Met bewegingsdetectiegebieden kunt u specifiek de gebeurtenissen vastleggen die belangrijk voor u zijn..

Welke camera's worden er ondersteunt?

De volgende camera zijn geschikt voor de HomeWizard camera app;

Camera toevoegen aan de link

Voordat je een camera  aan de Link wil toevoegen, moet je het volgende in acht nemen:

• Al geïnstalleerd
Voordat u de camera wil wil gebruiken aan de link, Moet de camera reeds geïnstalleerd zijn met de HomeWizard camera app.

De volgende stappen leggen uit hoe u de camera  kunt toevoegen als een integratie in de HomeWizard Link-app:

1. Open de  'HomeWizard link app'
  2. Ga naar het tabblad  'Mijn huis' rechtsonder aan op het scherm. (Wordt automatische geopend bij het openen van de app)
  3. Ga in de app naar de 'Huisinstellingen'  door op het tandwiel pictogram in de rechterbovenhoek te klikken.
  4. Selecteer  ’Integraties'
  5. Je bent in de  'Integraties' scherm
    • Selecteer  'SmartSwitch cameras’ om de integratie te starten
      • Selecteer  cameras’ het verwijst je naar de website link.
        • Voer uw 'e-mailadres' en 'wachtwoord' van uw HomeWizard-account in en selecteer vervolgens ‘Log in’ .
          • Geef toegang door te selecteren op 'Authorise'
        • Een scherm zal laten dat koppelen gelukt is. U kunt het webvenster veilig sluiten en terugkeren naar de HomeWizard-link app.
  6. Gefeliciteerd, je hebt een HomeWizard camera toegevoegd als een integratie in de HomeWizard-link. Een tegel is toegevoegd aan het tabblad bedienen en u kunt de screenshot van de camera bekijken of naar HomeWizard camera app toe gaan.

De Camera in de Homewizard Link app bekijken

Eenmaal toegevoegd, is het mogelijk om de screenshot van de camera te bekijken.

1. Open de  'HomeWizard link app'
  2. Klik onderaan het scherm op Bedienen’.
  3. U bevindt zich nu in het 'Bedienen' -scherm en zoek de camera in de toegevoegde kamer.
    • Lang ingedrukt op de tegel’’ van de camera om naar het ‘Bediening’ -venster te gaan.
      • U bevindt zich in de 'Bediening' -venster van de stofzuiger;
        • Bekijk de meest recente schermafbeelding van de camera
          Druk op 'Ga naar HomeWizard camera app' om direct naar de HomeWizard camera app te gaan.