Gefeliciteerd met het verkrijgen van het 'HomeWizard Link'-pakket. Nu begint de installatie. Wees gerust, dit is heel gemakkelijk om te doen. We hebben een video gemaakt om een indruk te geven van hoe de installatie verloopt.

Het gaat om de volgende stappen;

• Installeer de app - Installeer de HomeWizard-link-app op uw smartphone.

• Start de app -  Start de HomeWizard Link-app om de installatieprocedure te starten

• Plaats de link in uw huis - Plaat de link in uw huis en begin met koppelen van apparaten.

Installeer de app

We beginnen met het installeren van de HomeWizard Link-app op jouw Android toestel of iPhone. Ga op jouw telefoon naar de store en zoek de 'HomeWizard Link' app van HomeWizard. Of klik op de onderstaande link om direct de bijbehorende HomeWizard Link app te installeren op uw smartphone.

Appstore

Google Play Store

Start de app

Start de HomeWizard Link op uw smarthpone. In de app wordt u gevraagd om de producten stap voor te doen volgens deze instructies:

1. Open de  'HomeWizard link' app
  2. U komt op het welkomstscherm. Selecteer 'Aan de slag' om het installatieproces te starten.
  3. Voer uw e-mailadres in en ga naar het volgende scherm. (Controleert of op uw email een HomeWizard online account geregistreerd staat)
  4. Als u nog geen account hebt, verschijnt er een knop om een nieuw account aan te maken door op 'Account aanmaken' te klikken.
    • Voer je naam in
  5. Je account is aangemaakt “Ga verder met stap 2
  6. Om te verbening te kunnen maken met de Link, dient de QR-code aan de onderkant te worden gescand met je camera.. Druk op "scan QR code" om te beginnen
    • Link wil toegang tot de camera. Om de QR te kunnen scannen moet je de app toegang geven tot je camera. Druk op OK om toegang te geven. Scan vervolgens de QR code aan de onderkant van de link.
    • Als de app geen QR-code detecteert, kunt u de QR-code handmatig invoeren door op "handmatig invullen" te drukken.
      • Deze validatiecode van 15 tekens (XXXXX - XXXXXXX) bevindt zich net boven de QR-code.
  7. Verbind de voeding en netwerkkabel van de link. De netwerkkabel moet gekoppeld worden aan  uw modem of router. Druk op 'Volgende' als u dit nu hebt gedaan.

Voeding

Stop de kleine kant van de USB-kabel in de link, en de andere kant in de meegeleverde stroomadapter. Je kan nu de adapter in het stopcontact stoppen om de HomeWizard link van stroom te voorzien.

Netwerk

Sluit de netwerkkabel aan op een vrije poort van jouw router of modem en verbind andere zijde van de kabel met de link.

8. In deze stap zal de HomeWizard Link app de verbinding van de HomeWizard link controleren. Als beide blauwe lampjes van de HomeWizard link constant branden, is deze correct verbonden. U zal automatisch naar de volgende stap gaan. Mocht het niet werken, controleer het volgende::
    • Ziet u geen blauwe lampjes ? - Kijk of de stroomkabel goed is aangesloten en probeer het daarna opnieuw
    • Ziet u alleen het 'power' lampje ? - Kijk of de netwerkkabel goed is aangesloten en probeer het daarna opnieuw.
    • Knippert het 'verbinding' lampje ? - Controleer of er een werkende internetverbinding is en neem contact op met uw internet-provider als dit het geval is.
  9. Link is verbonden. Maak de link nu gereed. Dit kan een paar minuten duren. Raak de app niet uit om de koppeling te verbreken.
  10. Bij de volgende stap heeft de link een naam nodig. Ofwel de naam en dan op "Volgende"
    • Bijvoorbeeld: Family Jansen
  11. In de volgende stap wordt er gevraagd vraagt de app zich bevind 'Waar woon je'?  De link moet uw locatie weten om uw lokale zonsopgang- en zonsondergangstijd te bepalen. Dit is nodig als je je lampje wilt inschakelen wanneer het donker wordt.
    • de app vraagt je smartphone om toegang te krijgen tot je locatie. Geef toegang door op OK te drukken.
  12. Laat we aantal apparaten koppelen. De installatie  van de Link is nu voltooid. Scan de QR-code op de verpakking om te bepalen welke apparaten er gekoppeld kan worden. Druk op "Volgende".

Plaats de producten bij u thuis

Nadat je deze stappen voltooid is , kunt u de apparaten die u hebt ingesteld op de gewenste plaatsen in uw huis plaatsen. Houd rekening met de instructies en tips van elk product.

Apparaten op de link aansluiten

Na het installeren van het pakket kan je meerderen apparaten koppelen Kijk met de  onderstaande link welk apparaat je kunt koppelen aan de Link.

Handleiding

Zie het onderstaande document om de handleiding van de Smartwares Link SH8-95900 te downloaden.