Voor de langere levensduur van de batterij van gekoppelde apparaat. Het testsignaal wordt niet constant verzonden. Het is dan alleen zichtbaar na enkelen uren. Bij het verwijderen van de batterijen, het is niet direct zichtbaar op de app tot het verstreken van het testsignaal.

De volgende apparaten sturen zijn testsignaal;

• Waterdetector - 2 uur
  • Rookmelder - 3 dagen (64 uur)

Wanneer deze tijd verstreken is, wordt u hiervan in de app op de hoogte gebracht dat het apparaat zijn aandacht nodig heeft.