Als de Link offline is en het werkt niet meer met de HomeWizard Link app, Probeer dan het onderstaande stappen om de issue op te lossen. Mogelijk moet u deze procedures meerdere keren herhalen om een goede verbinding te maken.

Hoe werkt het

Als de HomeWizard link offline is, is het handig om te weten hoe de HomeWizard Link werkt wanneer deze online is. De HomeWizard Link gebruikt internet om onze server te bereiken en vervolgens van onze server terug naar de HomeWizard Link -app op uw smartphone. Als de HomeWizard Link de verbinding verliest, is de HomeWizard Link offline en kan deze niet meer bedienen.

1. Reset de HomeWizard Link

U kunt een reset uitvoeren door de stekker tijdelijk uit de HomeWizard Link te verwijderen. Na een paar seconden kunt u de stekker terugplaatsen en de LED-indicator begint te knipperen. De link werkt weer wanneer  beide lichten weer continue blauw zijn.

2. Controleer of de HomeWizard Link voor stroom is voorzien

Weet je zeker dat de HomeWizard link van stroom is voorzien? De LED-indicator licht altijd blauw op. Als dat niet het geval is, heeft de link geen stroom. De link wordt gevoed met de meegeleverde USB-adapter. De USB-adapter wordt via een mini-USB-kabel op de link aangesloten.

• Controleer of de adapter werkt. In geval van twijfel kunt u tijdelijk een oplader voor mobiele telefoons gebruiken als deze een USB-verbinding heeft. (5V volt)
  • Controleer de mini-usb-kabel, er kan een kabelbreuk zijn. Vervang in dat geval de kabel.
  • Controleer of er stroom op het stopcontact zelf wordt aangesloten en of deze is ingeschakeld.

3. Controleer de netwerk- / ethernetkabel

Controleer of uw HomeWizard Link is verbonden met uw router. Het moet fysiek verbonden zijn met de router met de meegeleverde netwerkkabel, omdat de Link geen draadloze verbinding met uw router. Zorg er ook voor dat uw router is ingeschakeld.

• Controleer de netwerkkabel op eventuele onderbrekingen en vervang deze indien nodig.

4. Heb je wel internet?

Heeft uw router en of modus wel een internetverbinding? Mogelijk hebt u problemen met uw internetverbinding. Controleer of uw andere apparaten online zijn en neem indien nodig contact op met uw internetprovider (ISP)

• Rest de router
  • Neem contact op met uw internetprovider