Voor de langere levensduur van de batterij van gekoppelde apparaat te garanderen, wordt het testsignaal niet constant verzonden. Het is dan alleen zichtbaar na enkele uren.

Bij het verwijderen van de batterijen, is het niet direct zichtbaar in de app totdat het testsignaal is verstreken.

De volgende apparaten sturen een testsignaal;

• Waterdetector - 2 uur
  • Rookmelder - 3 dagen (64 uur)

Wanneer deze tijd verstreken is, wordt u in de app op de hoogte gebracht dat het apparaat zijn aandacht nodig heeft.