Mocht je de volgende foutmelding tegenkomen in de HomeWizard Link -app

'De 502 melding Bad Gateway: No response received from ipc:///tmp/rf.sock'

Deze melding geeft aan dat de Link niet beschikt over de laatste firmware. Dit probleem kan er voor zorgen dat het moeilijk is om lampen te bedienen, of nieuwe apparaten toe te voegen.

Hoe kan ik dit probleem oplossen?

• Controleer of de HomeWizard Link App ¬†voorzien is van de recente software versie
  • Controleer in de HomeWizard Link de app een update firmware klaar staat voor jouw link om dit probleem te verhelpen. Dit wordt weergegeven in een blauwe scherm.
    1. Open de 'HomeWizard link' app
    2. Ga naar 'Mijn huis' rechtsonder op het scherm. (automatisch bij openen van de app)
    3. druk vervolgens op 'Installeer update'
  • Zie je geen update op de 'mijn huis' pagina? Haal de adapter van de HomeWizard Link uit de wandcontactdoos en wacht 10 seconden. Plaats de adapter vervolgens weer terug in de wandcontactdoos. Controleer of beide blauwe indicatoren blauw branden. Dit geeft aan dat de HomeWizard Link opstarten is. Binnen een uur zou de nieuwe firmware beschikbaar moeten zijn.