De Philips Hue bridge met de gekoppelde lampen kan worden geïntegreerd in de HomeWizard Link app. Nadat je de Philips Hue bridge gekoppeld hebt zullen alle lampen als een tegel in de bedienen tab verschijnen. Je kunt ze aan of uit zetten, timers instellen, aan scenes toewijzen of voor je beveiligingssysteem gebruiken.

Philips Hue toe voegen aan Link

Voordat je dit Philips aan de Link toevoegt, moet je het volgende in acht nemen:

• Philips Hue app

Verzeker jezelf ervan dat je de Philips hue heb geïnstalleerd met de Philips hue app voordat je doorgaat.

De volgende stappen leggen uit hoe u de Philips Hue kunt toevoegen als een integratie in de HomeWizard Link-app:

1. Open de  'HomeWizard link app'
  2. Ga naar het tabblad  'Mijn huis' rechtsonder aan op het scherm. (Wordt automatische geopend bij het openen van de app)
  3. Ga in de app naar de 'Huisinstellingen'  door op het tandwiel pictogram in de rechterbovenhoek te klikken.
  4. Selecteer  ’Integraties'
  5. Je bent in de  'Integraties' scherm.
    • Selecteer  'Philips Hue’ om de integratie te starten.
      • Druk vervolgens op 'Verbind Philips Hue bridge
        • Bij gebruik bij meerdere Philips Hue bridges, selecteer de gewenste bridge die je wilt integreren.
      • Druk op het 'Philips Hue Logo' op de bridge om hem in koppel mode te zetten.
        • Als de bridge niet binnen 30 seconden gekoppeld is, druk de knop dan opnieuw in.
      • Een scherm zal laten zien dat de Philips Hue bridge succesvol is gekoppeld. Druk op 'finish' om door te gaan.
      • Selecter de gewenste lampen die je wil toevoegen aan de HomeWizard Link
  6. Gefeliciteerd, je hebt met succes de Philips Hue lampen  ingesteld op de HomeWizard Link. Alle lampen zijn als een tegel in de bedienen tab verschijnen. Je kunt ze aan of uit zetten, timers instellen, aan scenes toewijzen of voor je beveiligingssysteem gebruiken.

De Philips hue  lamp bedienen

Na het koppelen is het mogelijk om de Philips Hue lamp te gebruiken.

1. Open de  'HomeWizard app'
  2. Klik onderaan het scherm op Bedienen’.
  3. U bevindt zich in het 'Bedienen' scherm. Zoek de kleurenlamp in de toegewezen kamer.
    • Druk eenmaal op de 'tegel’ om de kleurenlamp ‘AAN’ of ‘UIT’ te zetten.
    • Lang ingedrukt op de tegel’’ om naar het ‘Bediening’ -venster te gaan.
      • U bevindt zich in de ‘Bediening’ -venster van de kleurenlamp;
        • Druk op 'Wit' op de wit tinten te veranderen.
          • Gebruik het 'veld' om de gewenste wit tinten te veranderen van koud of warm -wit licht.
          • Schuif naar link of rechts om de sterkte van het licht aan te passen. (afhankelijk welk Philips Hue lamp je heb)
        • Druk op  “Kleur” om de kleur te veranderen (afhankelijk welk Philips Hue lamp je heb)
          • Gebruik het 'veld' om de gewenste kleur te kiezen.
          • Schuif naar link of rechts om de sterkte van het licht aan te passen.
        • Druk op  'Geschiedenis' om de geschiedenis van de kleurenlamp te bekijken.
        • Druk op  Apparaatinstelling’ om de naam, icon, kamer of automatiseren te veranderen.

Automatiseren

De Philips Hue lampen kan deel worden uitgemaakt van 'Status automatisering' en 'Automatiseringstaken'.

Als u wilt weten hoe u dit werkt, raadpleeg 'Automatisering' .

Alarmlichten

De Philips Hue lampen kunnen als alarmlichten toegevoegd worden aan het beveiligingssysteem op de HomeWizard Link .

Als u wilt weten hoe u dit werkt, raadpleeg 'Beveiliging'

Scenes

Wil je meerdere verlichtingen of schakelaars tegelijkertijd  eenvoudig en snel kunnen bedienen? Dat kan gerealiseerd worden doormiddel van scènes.

Als u wilt weten hoe u dit werkt, raadpleeg ' Scenes'