Op dit moment is het niet mogelijk om de HeatLink te koppelen aan de Link.

De ontwikkeling van thermostaten en protocollen is erg veranderd sinds de HeatLink op de markt is gebracht. Wij zien een steeds grotere gebruikersgroep ontstaan met thermostaten met een directe Wi-Fi verbinding. Ook zien wij steeds meer fabrikanten van ketels en thermostaten verder afwijken van het OpenTherm protocol waarmee HeatLink werkt.

Door deze verandering in de markt en de kleine groep HeatLink gebruikers onderzoeken wij welke slimme thermostaten het meest gebruikt worden en de mogelijkheid om deze thermostaten te kunnen ondersteunen op de Link in plaats van de HeatLink.

Kan ik mijn HeatLink blijven gebruiken?

Je kunt je HeatLink blijven gebruiken op de HomeWizard zoals je nu gewend bent.