Siri is the spraakassistent van Apple voor iPhone, iPad, Apple Watch, en HomePod. Met Siri Shortcuts (opdrachten) kan je eigen stemcommando's geven aan scenes en presets in de Link.

Configureer Siri Shortcuts

Als je een scene wilt schakelen met Siri Shortcuts, moet je deze eerst maken. Wil je weten hoe je een scene maakt? klik dan hier.

Siri Shortcuts stel je als volgt in:

1. Open de 'HomeWizard Link' -app
  2. Ga naar'Instellingen' door het radar icoon in de rechter bovenhoek van de 'Mijn Huis' tab te selecteren
  3. Ga naar 'Siri Shortcuts' onderin het instellingen menu.
  4. Selecteer de 'Add to Siri' knop voor de scene of preset die je wilt bedienen
  5. Geef je shortcut een naam en 'Voeg toe aan Siri'

Dat was het! Je kan je nieuwe shortcut uitproberen door Siri te activeren en de naam van je shortcut in te spreken. De scene of preset die aan de shortcut is gekoppeld zal nu geschakeld worden.