Een Thermo-hygrometer meet  nauwkeurige de temperatuur en luchtvochtigheid. Voordat u deze thermo hygrometer op de juiste manier kunt gebruiken, moet u deze aan de link toegevoegd worden. De volgende type Thermo Hygrometer kan aan de Link  toegevoegd worden;

INHOUD

Thermo-hygrometer aan de link toevoegen

Houd rekening met het volgende voordat u de rookmelder aan de link toevoegt:

• Één tegelijk

U kunt slechts één thermo-hygrometer tegelijk toevoegen. Het toevoegen van meerdere thermo-hygrometer tegelijk kan ongewenst gedrag vertonen.

• Koppelen voor het eerst of niet
Op het moment dat thermo-hygrometer uit de verpakking komt. Trek het lipje er nog niet uit. Als het lipje  niet meer aanwezig is, haal dan de batterijen uit de thermo-hygrometer.

De volgende stappen wordt uitgelegd hoe u de thermo-hygrometer in de HomeWizard Link App toe kan voegen:

1. Open de 'HomeWizard link' app.
  2. Ga naar het tabblad 'Mijn huis' rechtsonder aan op het scherm. (Wordt automatische geopend bij het openen van de app)
  3. Ga in de app naar de 'Huisinstellingen'  door op het tandwiel pictogram in de rechterbovenhoek te klikken.
  4. Selecteer 'Apparaat toevoegen'
  5. U bevindt zich in het scherm 'Apparaat toevoegen'.
  6. Selecteer Thermometer’ om een thermo-hygrometer toe te voegen aan de link.
  7. Als alles goed is voorbereid, drukt u op 'Volgende' om de koppeling te starten.
    • Verwijder het  lipje van de thermo-hygrometer achter het klepje
    • Haal de achterklep af en plaats de batterijen terug in de thermo-hygrometer, (let op de polariteit)
      • Volg de verdere instructies op de app.
  8. Gefeliciteerd, je hebt een thermo-hygrometer toegevoegd aan de HomeWizard link.

Om de batterijen optimaal te gebruiken, verstuurt de thermo-hygrometer niet constant data uit. Dit gebeurt standaard ongeveer elke minuut, of als de waarden veranderen. Na een eerste pairing kan het daarnaast tot maximaal 10 minuten duren voordat data zichtbaar wordt in de HomeWizard Link app.

De thermo-hygrometer bekijken

Na het koppelen is het mogelijk om de thermo-hygrometer te bekijken. Eenmaal dat een thermo-hygrometer is toegevoegd wordt dit weergegeven in het toegevoegde kamer onder  Bedienen’ als dat er een kaart zichtbaar is in het startscherm bij 'Mijn huis'  in een kaart.

Bij gebruik van meerderen thermo-hygrometer in verschilde kamers worden deze bij elkaar toegevoegd als één kaart in 'Mijn huis' .

• Open de 'HomeWizard app'
  • Klik onderaan het scherm opBedienen’.
  • U bevindt zich nu in het "Bedienen" -scherm. Zoek de zojuist toegevoegde thermo-hygrometer de toegevoegde ruimte.
    • Bekijk de 'tegel’ van de thermo-hygrometer wat de temperatuur als luchtvochtigheid is
    • Lang ingedrukt op de tegel’ om een overzichtelijk weergaven te zien van de temperatuur als luchtvochtigheid.

Plaatsing van de thermo-hygrometer

Na het koppelen van de thermometer kan deze in elk gewenste kamer geplaatst worden. Hou er rekening mee dat deze thermo-hygrometer niet waterbestendig is.

Batterijen

De thermo hygrometer wordt gevoed  met 2 x "AA" 1.5V batterijen. Afhankelijk van de sterkte van de batterijen als in welke ruimte de thermo-hygrometer bevind. Gaat de gekoppelde thermometer ongeveer een jaar mee.