Met de Link kan je je verlichting aan laten gaan als er rook gedetecteerd wordt. Door lampen aan te zetten is het extra makkelijk om de woning te verlaten, ook als er al veel rook in de woning aanwezig is of als het nacht is.

Kleuren LED lamp zullen rood aan gaan zodat het voor jou en voor eventuele hulpdiensten duidelijk is om welk huis het gaat. Led lamp verlichting gaat in helder wit aan.

Instellen verlichting aan bij rook

Het instellen van deze functie doe je als volgt:

1. Open de 'HomeWizard Link' app
  2. Ga naar  'Mijn huis' tabblad rechtsonder op het scherm. (automatisch bij openen van de app)
  3. Navigeer naar 'Huisinstellingen' door op het tandwielpictogram te tikken.
  4. Ga naar 'Beveiliging
  5. Scroll naar beneden naar de sectie veiligheid en zet "alle lampen aan bij rook" aan.

Als je wilt weten hoe het er precies uit ziet als er rook gedetecteerd wordt kan je een van je rookmelders testen. De uitleg hiervoor is te vinden in dit artikel.