Intro

• Volg deze stapsgewijze handleiding als u problemen ondervindt bij het aansluiten van uw SH8-koolmonoxidemelder op uw Link.

Stap 1

• De koolmonoxidemelder SH8-90105 kan slechts aan één Link-hub tegelijk worden gekoppeld.
  • Als je de CO-melder uit de app hebt verwijderd of als je 'm probeert te koppelen met een andere Link, moet hij eerst worden gereset.

Stap 2

• Om hem te resetten, houdt u de testknop ca. 30 seconden.
  • Laat daarna de knop los.

Stap 3

• Koppel de koolmonoxide opnieuw aan de Link door de Link-app te gebruiken.